Rajaa hakua

Camera Rescue juhlii viisivuotista taivaltaan

Tällä viikolla Kameratorin toimistolla juhlitaan Camerarescuen 5-vuotissynttäreitä! Klikkaa ja lue täältä uusin artikkeli projektin historiasta ja lähitulevaisuudesta – on meinaan taas paljon uutta luvassa.

Camera Rescuen pienellä tiimillä on suuri visio analogisesta tulevaisuudesta. Keskiössä ovat aina etusijalla filmialan jatkuvuus ja sen menestymistä edesauttavat tekijät. Myös kameratietouden jakaminen muille ihmisille on olennainen osa toimintaa kamerakokoelmien pelastustöiden ohessa.

Me täällä Kameratorilla olemme ylpeitä siitä, että Camera Rescue on osa prosessiamme. Korjaamme ja myymme kameroita, jotka he onnistuvat löytämään, mutta koko pelastusoperaatiolla on suuremmat vaikutukset filmiyhteisölle kuin mitä ehkä huomaammekaan. Camera Rescuen halu omistautua tulevaisuudelle ja kyky luoda pitkän tähtäimen visioita ovat korvaamattomia taitoja toimistossamme.

Joskus on helppoa jäädä jumiin jokapäiväisiin työtehtäviin. Otetaan aikaa ja katsotaan tulevaisuuteen. Sitä pidetään liian usein itsestäänselvyytenä.

Vielä mainintoja muutamista Camera Rescuen viimeaikaisista merkkipaaluista. Sadan tuhannen pelastetun kameran tavoite saatiin täyteen, kamerateknikkokoulu seuraavan sukupolven teknikkoja varten on täyttä höyryä käynnissä, kymmenen Outlet-dropin pudottaminen kamerakansalle, muuton järjestely uusiin toimitiloihin, Pariisin testauskeskuksen avajaiset, sekä yhteistyö filminskannaus-startup Valoi.co:n kanssa.

Tuo kaikki tapahtui viimeisen 15 kuukauden sisällä. Ilman, että kukaan poistui Suomen rajojen ulkopuolelle. Se on melko pitkä aika olla paikallaan, eritoten jos on tottunut matkustamaan ympäri maailmaa kameroiden perässä.

Lue täältä lisää projektista. Löydät lisätietoa kuluneesta vuodesta ja myös ajatuksia viideksi vuodeksi eteenpäin. Ai niin, löytyyhän sieltä myös ohjeet, kuinka osallistua Camera Rescuen 5-vuotisarvontaan! Tällä kertaa luovumme jopa 8:sta kamerasta!

Entertainment, Shop Updates