Ostoskori 0,00 € (0) 0

MYYTY Tämä Canon 35-105mm F3.5 FDn on myyty!

Me Kameratorilla uskomme läpinäkyvään hinnoitteluun ja tiedon jakamiseen valokuvausyhteisön kanssa. Jättämällä myytyjen tuotteiden sivut julkisiksi, kuka tahansa voi tarvittaessa löytää eri tuotemallien kuvia ja hintatietoja oman tekemisensä tueksi. Jos sinulla on kameroita ylimääräiseksi asti, voit halutessasi myydä ne meille tarjouspyyntölomakkeella.

Canon 35-105mm F3.5 FDn

Canon FD / Objektiivit

Myyjä: Kameratori Oy, Tampere

Tuotekoodi: 39276

Merkki

Canon

Malli

35-105mm F3.5 FDn

Järjestelmä

Canon FD

Luokka

Objektiivit

Adapterilla sovitettavissa

Canon M, Fuji X, Leica M, M4/3, Nikon 1, Pentax Q, Samsung NX, Sony E, Sony FE

Kuvaus

Yleiszoom Canon FD:lle, hyvässä kunnossa. Kiva lasi videotyöskentelyyn. Parfokaalinen, mukava värimaailma. Pieni jälki etuelementissä. 

"Karkeasti ottaen zoom-objektiivit voidaan jakaa kahteen ryhmään; Parfokaalisiin ja Varifokaalisiin. Parfokaalinen objektiivi tarkoittaa kakkulaa, jossa tarkennus pysyy samassa kohdassa vaikka polttoväliä muutettaisiin eli zoomattaisiin. Varifokaalisessa objektiivissa tarkennus sen sijaan muuttuu samalla kun polttoväliä muutetaan. Esimerkiksi nykyaikaiset zoom-objektiivit ovatkin valtaosin varifokaalisia. Lähtökohtaisesti näissä objektiiveissa parfokaalisia ominaisuuksia ei tarvita, sillä automaattitarkennus nopeudessaan ja tarkkuudessaan on korvannut tarpeen tarkennuksen manuaaliseen hallintaan. Parfokaalisia objektiiveja tapaakin lähinnä Cine-laitteissa, joissa tarkennuksen pitäminen kohteessa kameran liikkuessa on ollut edellytys miellyttävän liikkuvankuvan aikaansaamiseksi."

 

Optinen kunto

Mekaaninen kunto

Kosmeettinen kunto

Lue arvostelukriteerimme

Tätä tuotetta myy


Kyttälänkatu 1, Tampere
Myymälä avoinna Pe 11-17 ja La 10-15
Muina aikoina sopimuksen mukaan
Puh: 010 2311 777

Hinta: 53,40 € 89,00 €

Tuotteella on kahden viikon palautusoikeus.

Kokeile uutta tarjouspyyntölomaketta!