Rajaa hakua

Camera Rescuen outletit

Aina parin kuukauden välein laitamme myyntiin Camera Rescuen laatikoita. Nämä boksit on ladattu kameratavaralla, joka ei syystä tai toisesta läpäise tiukkoja laatuvaatimuksiamme.


Ennakkovaroitus Camera Rescuen uutiskirjeestä

Aina kun puskemme sadan laatikon erän myyntiin, melkein jokainen boksi löytää uuden kodin ensimmäisen 24 tunnin aikana.

Mikäli haluat olla ensimmäisten joukossa, kun julkaisemme laatikkodroppimme, tilaa Camera Rescuen uutiskirje. Pidämme huolen siitä, että saat tietoosi seuraavan julkaisupäivän ja -kellonajan.

Saatavuus

Outlet-laatikoita listataan Kameratorille noin parin kuukauden välein. Laatikoiden määrä vaihtelee yleensä 80 – 120 laatikon välillä.

Hinta

Laatikoiden tyypillinen hinta vaihtelee 20 – 60 euron välillä. Toisinaan droppeihin ilmestyy myös hitusen suuremmalla hinnalla Camera Rescue GOLD -laatikoita, jotka on varustettu mehukkaammilla tuotteilla.


Mitä siellä laatikossa sitten on? Mistä se tavara oikein tulee?

Meillä on jatkuvasti tuhansia tuotteita korjausjonossa odottamassa pääsyä Cameramakersille, omalle kamerateknikkotiimillemme. Jos kameratavaralla on joko liian alhainen myyntiarvo tai se ei täytä Cameramakersin laatuvaatimuksia tai sitä ei tarvita myöskään varaosiksi, se pääsee Camera Rescuen outlet-alueelle.

Jahka meillä on tarpeeksi tuotteita noin sadan laatikon täyttämiseen (25 x 20 x 20 cm), ryhmittelemme käsin tavarat mielenkiintoisiksi tai loogisiksi pakettikokonaisuuksiksi. Lopuksi kuvaamme paketit sisältöineen ja pakkaamme ne ostovalmiiksi.

Kun olemme julkaiseet boksit sivuillamme, jokaisen laatikon sisällön voi nähdä yksilölliseltä tuotesivulta käsin. Laatikkojen sisältö saattaa olla esimerkiksi:

  • Filmikameroita
  • Digikameroita
  • Kiinteäpolttovälisiä objektiiveja
  • Vaihtopolttovälisiä objektiiveja
  • Hihnoja, laukkuja ja koteloita
  • Filttereitä, vastavalosuojia, salamoita ja adaptereja
  • & muuta!

Missä kunnossa myytävä tavara on?

Laatikoiden sisältö myydään aina sellaisenaan. Kuten ylempänä jo mainittiinkin, laatikoissa olevat tavarat eivät ole läpäisseet laatutarkastustamme.

Tyypillisesti objektiivit ovat liian sumuisia tai niiden linsseissä on kohtuuton määrä pölyä. Kameroissa saattaa olla esimerkiksi hajonnut paristokotelon luukku tai vaikkapa yksi käyttökelvoton tila. Joskus vika on kosmeettinen, joskus mekaaninen, suuri tai pieni.

Jotkut tavarat ovat täysin käyttökelpoisia!
Jotkut tavarat ovat täysin hajalla!

Ota huomioon bokseja ostaessasi, että nämä EIVÄT OLE tavallisia laatutuotteitamme. Sopii olettaa, että tavarassa on jotain vikaa – siksi ne myydään sellaisenaan. Outlet-laatikoiden kanssa emme voi vastata tuotekyselyihin emmekä ota vastaan asiakaspalautuksia. Tavara on sellaista kun se on ja hinta on sen mukainen.

Miksi teemme outlet-laatikoita?

Moni ostaja toteaa outlet-kameroiden ja -linssien olevan tarpeeksi käyttökelpoisia käytettäväksi valokuvaamisessa. Toiset hankkivat tavaraa varaosiksi, kokeilunhalusta tai koristeeksi.

Cameramakersilla on jatkuvasti noin 4000 tuotetta korjausjonossa odottamassa huoltoa ja sen jälkeen listausta Kameratorin valikoimaan. Veisi yksinkertaisesti vuosikausia aikaa ennen kuin meillä olisi mahdollisuus huomioida nämä tuotteet. Siksi myymme ne mieluummin sellaisenaan, jotta ihmiset voisivat nauttia niistä.

Normaalisti myisimme näitä outlet-laatikkoja messutapahtumissa, mutta nyt kun matkustelua on rajoitettu, halusimme laittaa boksit tavoitettaviksi myös netin kautta!

Yleinen