Rajaa hakua

Kameratori Rekry 2020

Kameratori Oy täyttää tänä syksynä 10 vuotta. Ennen kuin pääsemme juhlimaan ensimmäistä vuosikymmentä, on kuitenkin saatava lisää käsiä osaksi tarinaa. On vuoden 2020 toisen rekrykierroksen aika!

Viimeisen kolmen vuoden aikana Kameratori Oy on siirtänyt katseensa entistä tiukemmin filmikuvaukseen ja -kameroihin ja niiden säilyttämiseen tuleville sukupolville. Olemme kehittäneet sinä aikana Euroopan johtavan kuntotarkastusjärjestelmän ja kansainvälinen verkkomyyntimme on kasvanut 600 prosenttia. Seuraava vuosikymmen tulee olemaan Kameratorille jännittävä aikaa, jossa sekä kehitetään mekaanisten kameroiden huoltotoiminnalle Euroopan suurinta osaamiskeskittymää, että tehdään aktiivista kiertotaloutta koko EU:n alueella. Suomessa näkyvyytemme on rajattu melko hyvin harrastelijapiireihin, mutta jotain globaalista näkyvyydestä ja kiinnostavuudesta kertoo, että viimeisen kahden kesän aikana kesäharjoittelijatiimeihimme on hakenut yli 300 hakijaa ympäri maailman kumpanakin vuonna.

Tällä hetkellä etsimme joukkoon 3-6 täysipäiväistä työntekijää. Koska toimimme täysin poikkeuksellisella alalla, emme odota hakijoilta mitään erityistä tutkintoa. Halu olla osana Kameratorin tarinaa ja vahva into kehittyä tekijänä merkitsevät eniten. Alla on esitelty paikkoja mihin lisäkäsiä tarvitsisimme juuri nyt:

2-3 Kameratestajaa

Jokainen kameratorille tuleva tuote testataan ammattilaitteistolla ennen kuin niistä tehdään ostotarjousta asiakkaalle. Tällä paikalla oleellisia kykyjä on ymmärrys eri kameramalleista ja merkeistä, mekaanisten laitteiden toimintaperiaatteiden hahmottamiskyky ja jatkuva valmius ja halu omaksua uutta. Testauksesta on mahdollista jatkaa talon sisällä sekä huollon puolelle että kaupalliseen/markkinoinnilliseen/kansainväliseen tuotetiimiin.

Kameratestaajana työskentely voi tapahtua Tampereella myös opiskelujen ohessa, sillä työnkuva ei ole kelloon sidottu.

1 Tuotekuvaaja

Kameratorilla tuotteita prosessoidaan 30-60 päivässä ja yksi oleellinen osa arjesta on tuotekuvien ottaminen. Satojen tuotekuvien päivätahti ei anna hirveästi taiteellisia vapauksia, mutta jos nautit siitä tunteesta minkä saa työjonon tyhjetessä päivän mittaan, tämä pesti voi olla sinulle sopiva. Tuotekuvauksessa nopeus on valttia ja mikäli haluat kasvaa Kameratorin kanssa, tämä on oiva paikka aloittaa talossa. 

1 Varaosamestari

Oletko sorvien mestari? Pyöriikö CAD mallit unissasikin? Kuulostaisiko mahtavalta, että maanantaina saat mallivaraosia kouraasi ja työtehtävänäsi on löytää niille valmistajat tai valmistustavat? Voisit sitten olla meidän tuleva varaosamestari.

Digikehittäjiä

Lisäksi olemme aina kiinnostuneita kuulemaan yhteydenottoja full-stack tai back-end developereilta, jotka olisivat kiinnostuneita pitkäjänteisesti kasvattamaan Kameratoria sisältäpäin. Meillä pääsisit rakentamaan maailmanlaajuista kameratietokantaa ja ison kävijämäärän kansainvälistä verkkokauppaa. Tästä työpaikasta kiinnostuneet voivat laittaa sähköpostia juho.leppanen@toriverkosto.fi, muille on ohjeet alla.

Ensisijaisesti etsimme väkeä jotka voivat aloittaa työt mahdollisimman pian. Työura alkaa koe-ajalla, josta jatkamme pysyvään työpaikkaan mikäli se molemmille osapuolille tuntuu oikealta. Kaikki työpaikat ovat Tampereella Kameratorin päätoimipisteellä. Töitä voi tehdä myös englanniksi, mutta ainakin kiinnostus oppia suomea olisi suotavaa. 

Kiinnostuksesi töitä kohtaan osoitat meille helpoiten tämän englanninkielisen lomakkeen kautta. Otamme hakijoihin yhteyttä ja sovimme haastatteluaikoja heinä-elokuun aikana.

Yleinen