Rajaa hakua

Kameratorin muuttoinfo

Moro!

Nykyiset toimitilamme ja niiden tilanpuute on asettanut paljon rajoituksia työskentelyllemme. Uudet tilamme mahdollistavat toiminnan kehittämisen entisestään sekä tulevina vuosina jopa henkilökunnan määrän tuplaamisen. Tämä näkyy ja tuntuu asiakkaillemme entistä nopeampana ja parempana palvelemisena. Myös uusia palveluja ja tuotteita on luvassa, mutta mitä – se selviää jatkossa. Pysy kärryillä uusista tuulista tilaamalla uutiskirjeemme!

Minne me sitten muutamme?

Uudet toimitilamme sijaitsevat Tampereen Tammelassa, PMK-talon ylimmässä kerroksessa, Erkkilänkatu 11:ssä. Emme edelleenkään ole kaukana – vain 800 metrin päässä vanhoista tiloistamme!

Lue lisää PMK-talosta Camera Rescuen Instagramista.

Tampereen Kameratori on suljettuna 22.–28.2. Paketit kulkevat jälleen torstaista 25.2. eteenpäin.

Pakettisi saapuu turvallisesti myös meille päin, oli kyljessä sitten vanha tai uusi osoitteemme – olemmehan postinkantajan kanssa hyviä kavereita.

LABin starttaamisessa on ollut pieniä viiveitä, mutta toivottavasti pääsemme pian avaamaan ovemme sielläkin.

Avajaiset?

Normaalissa maailmassa olisi aihetta juhlaan muuton tiimoilta, mutta joudumme rajoittamaan juhlinnat todennäköisesti netin puolelle. Vielä olisi 10-vuotisjuhlatkin rästissä! Katsotaan, mitä tulevat viikot tuovat tullessaan.

Järjestämme vielä loppupenkojaiset vanhoissa tiloissamme muuton loppupuolella. Tiedotamme tästä myöhemmin lisää. Olet tervetullut tutkimaan sekalaisia aarrelaatikoitamme uloskantohintaan! Otathan huomioon myös toisten hyvinvoinnin – Kameratorilla on vahva maskisuositus.

Kiitämme kärsivällisyydestänne tulevien viikkojen aikana. Mikäli olet kiinnostunut seuraamaan, mitä kulissien takana tapahtuu ja mitä uudet tilat pitävät sisällään, ota seurantaan @kamerastorecom ja @camerarescue Instagramin puolella.

Parhain terveisin, Kameratorin tiimi

Yleinen