Rajaa hakua

Näin käyt kauppaa kanssamme poikkeustilassa

Pitkittyneen koronavirustilanteen vuoksi joudumme yhä pitämään myymälöitämme suljettuna asiakkailta, mutta haluamme silti tehdä parhaamme palvellaksemme asiakkaitamme niin osto-, myynti- kuin vaihtotilanteissa.

Kun haluat OSTAA tuotteita kameratori.fi -verkkokaupasta

Verkkokauppamme kauppiaat paiskivat täyttä työpäivää pitääkseen verkkokauppaa yllä tyydyttääkseen asiakkaiden tarpeita. Perinteisen Postin tarjoaman nouto- ja asiamiespistepalveluiden lisäksi tarjoamme DHL Express palvelua samaan hintaan, jossa tilauksesi toimitetaan suoraan kotiisi, tai valintasi mukaan paketti voidaan myös luovuttaa esimerkiksi työpaikallesi tai naapurillesi. Yli 50€ tilauksiin tarjoamme postikulut ilmaiseksi käyttämällä koodia KOTIIN ostoskorissa.

Kun haluat MYYDÄ tuotteita Kameratori Oy:lle

Lähetä listaus tuotteistasi ja esimerkiksi muutama valokuva sähköpostitse osoitteeseen info@kameratori.fi. Pyydämme tarvittaessa lisätietoja ja annamme alustavan, sitoumuksettoman ostotarjouksen laitteistasi. Laitteet tulee toimittaa poikkeustilan vallitessa postin välityksellä Tampereelle, jossa mekaanikkomme käyvät laitteet läpi ja saat tarkastuksen jälkeen lopullisen tarjouksen ja tarkastusraportin laitteistasi.

Kun haluat tehdä VAIHTOKAUPPAA Kameratori Oy:n kanssa

Lähetä listaus tuotteistasi ja esimerkiksi muutama valokuva sähköpostitse osoitteeseen info@kameratori.fi. Pyydämme tarvittaessa lisätietoja ja annamme alustavan, sitoumuksettoman, vaihtotarjouksen laitteistasi. Kun hyväksyt tarjouksen, varaamme sovitun vaihtokohteen verkkokaupastamme sinulle.

Poikkeustilan aikana Kameratori Oy tarjoaa postituksen molempiin suuntiin DHL Expressin kautta. Pakkausohjeet ovat muuten samat kuin yllä, mutta DHL noutaa pakettisi suoraan kotoasi ja tuo myöhemmin sopimasi vaihtolaitteen suoraan sinulle.

Halutessasi vaihtohyvityksen voi myös jättää ”piikkiin”, eli store creditiksi myöhempää käyttöä varten. Store creditillä ei ole vanhenemisaikaa.

Postitusohjeet:

Pakkaa tuotteet huolellisesti pakettiin ja varmista että paketti on tiivis, eivätkä tuotteet pääse heilumaan. Laita pakettiin mukaan mahdollinen kirjeenvaihtosi tuotteiden hinta-arviosta, tilinumerosi ja kopio henkilöllisyystodistuksestasi. Mikäli sinulla ei ole tulostinta käytettävissä, riittää että toimitat tiedot sähköpostitse ja laitat paketin sisään lapun jossa on yhteystietosi. Kun paketti saapuu meille, tarkastamme tuotteiden kunnon ja otamme yhteyttä lopullisen tarjouksen kera. Henkilöllisyystodistuksesta tarvitsemme kopion Poliisin pyynnöstä, jotta tavaroiden alkuperä pystytään tarvittaessa jäljittämään.

Postitusosoite:

Kameratori Oy
Kyttälänkatu 1
33100 Tampere

Puh: 0503811445

Jos lopullisen tarjouksen saatuasi kauppoihin ei kuitenkaan päästä, toimitamme laitteet postitse takaisin sinulle veloituksetta.

Yleinen

Vastaa