Rajaa hakua

Meistä


Moro!

Kiitos kiinnostuksestasi Kameratoria kohtaan. Mukavaa että olet mukana! Mikäli emme ole sinulle entuudestaan tuttuja, tässä muutamia syitä sille, miksi kannattaa hypätä meidän kelkkaamme.


Laatu

Korkealaatuisin saatavilla oleva kameroidentestauslaitteisto.

Ammattilaisemme tarkistavat kaikki tuotteet intensiivisellä testausmenettelyllä ajanmukaisia koneita käyttäen. Näiden ansiosta voimme seistä sataprosenttisesti jokaisen kuntoarvion takana. Kamerateknikkomme arvioivat tuotteet tekemällä niille jopa 60 erilaista mittausta, tuotteen tarpeesta riippuen.

Kaikki myytävät tuotteet tarkastetaan käyttämällä aitoja näihin tarkoituksiin suunniteltuja testilaitteita. Tämä on tärkeää, sillä perustason kameratoimintoja, kuten valotusaikaa, valotuksenmittausta, tai automaattivalotuksen tarkkuutta, on miltei mahdotonta testata tarkasti ilman näitä laitteita.

Katso myös: Kuinka tarkka filmikamerasi on?


Valikoima

Laaja yli 8000 uniikin tuotteen valikoima, satoja uusia listataan viikoittain.

Listaamme sivuillemme päivittäin uusia tuotteita, tavallisesti noin 200-400 tuotetta joka viikko. Teemme parhaamme, että asiakkaamme löytää laajasta valikoimastamme juuri oikean kameran, objektiivit sekä tarvikkeet oman makunsa ja budjettinsa mukaan.

Oli kyseessä sitten 35mm, keskiformaatti tai isoformaatti, listaamme kaikkea tavaraa, joka läpäisee tarkastuksen (joko sellaisenaan tai ammattilaistemme kunnostamana.)

Katso myös: Top 35 filmikamerat (in English)


Selkeys

Tiedät mitä ostat. Ei stokkikuvia!

Jokainen tuotekuva Kameratorilla on meidän kuvaamamme. Kuvaamme yksilöllisesti jokaisen listoillamme olevan tuotteen, jotta asiakkaamme näkevät, mitä ostavat – selkeästi ja jokaisesta kulmasta.

Kun tähän lisätään vielä kattava kuntoarviointimme, asiakkaamme saa kokonaisvaltaisen näkemyksen tuotteen ulkonäöstä ja toiminnasta.


Maine

Tuotteita ja ihmisiä, joihin voit luottaa.

Me olemme todellinen yritys, jolla on todellinen kivijalkakauppa, jossa työskentelee todellisia kameranörttejä. Olemme palvelleet yli 25 000:ta asiakasta vuodesta 2010 alkaen, ja meidät on arvosteltu 4.8 tähdellä Google Maps -palvelussa.

Toisin kuin useiden muiden kauppapaikkojen kanssa, kuten eBayn tai Facebookin, meidän asiakkaanamme sinun ei tarvitse ottaa riskiä. Mitä tahansa mieleesi tuleekin, tiedät kehen ottaa yhteyttä. Soita, laita sähköpostia tai koputa ovellemme.


Täysi palautusoikeus
14 päivän palautusoikeus, mikäli haluatkin palauttaa tuotteen.

Palautukset

Tyytyväinen asiakaskunta
Yli 25 000 asiakasta jo vuodesta 2010. ★★★★★ 4.8 (228)

Google Maps ja arvostelut

Testattu & tarkistettu
Testaamme kaikki tuotteet aidoilla, tarkoitukseensa suunnitellulla laitteistolla ja korjaamme tarvittaessa. (Huom. testiemme mukaan noin 80 % tuotteista tarvitsee korjausta!)

Lue lisää

Nopea postitus
Kotimaan paketit 5 € (1–2 päivää)

EU-maihin 10 € (1–3 päivää)

Muualle maailmaan 20 € (3–5 päivää)

Toimitustavat

Yli 200 viikoittaista listausta
Tsekkaa sivumme päivittäin. Mitä tahansa saattaa ilmaantua! Voit löytää aarteita, joihin et muualla ole törmännyt.

Tilaa uutiskirjeemme

Ei stokkikuvia  
Jokainen tuote on juuri sitä mitä näet.