Kameratori Oy palvelee asiakkaita Tampereen lisäksi nyt myös Kampissa osoitteessa Runeberginkatu 2 (vanha Kamera-Apu). Helsingin toimipiste käsittää Kameratori-Kioskin ja huollon, jotka palvelevat asiakkaita keskiviikosta lauantaihin klo 11-17.

 

Helsingin Kioskiin olemme pyrkineet tuomaan pääkaupunkiseudulle keskeisimmät pikapalvelut, jotka ovat jo arkipäivää Tampereen liikkeen asiakkaille. Kioskista löytyy monipuolinen valikoima filmejä, paristoja, adaptereita ja muita valokuvaustarvikkeita, joita voit tarvita nopealla aikataululla. Samoin jalkautamme osto- ja myyntitoimintamme kätevämmäksi Helsingissä asioiville, sillä ylimääräiset valokuvaustarvikkeet voi nyt tuoda arvioitavaksi Kioskiin. Annamme laitteista sitoumuksettoman vaihtohinnan ja suoran käteistostohinnan kirjallisesti muutaman arkipäivän sisällä. Jos mielessäsi on jo jokin vaihtokohde valikoimastamme, kannattaa se mainita.

 

Uusi huoltomme on täyden palvelun kamerakorjaamo, joka jatkaa Kamera-Apu Oy:n yli kolmenkymmenen vuoden kokemusta alalta. Kahdessa toimipisteessä Helsingissä ja Tampereella nelihenkinen huoltotiimimme huoltaa kaikenlaiset valokuvauslaitteet luotettavasti ja ammattitaidolla kuntoon.

 

Hinnasto sis. alv 24%

 

Kustannusarvio 25€ / laite

Kirjallinen korjauskustannusarvio vakuutusyhtiölle 40€ / laite

Kennonpuhdistus 39€ / laite

Valotiivisteiden vaihto 40€ / laite

Huoltotyöt 60€ / tunti

 

 

Yhteystiedot:

 

Kameratori Oy – Helsingin toimipiste

Runeberginkatu 2

00100 Helsinki

Ke - La klo 11-17

Puh: 010 2311 771

helsinki@kameratori.fi