One of Many Cameras(OOMC) tunnetaan ympäri Eurooppaa huikeasta asiakaspalvelun laadusta ja henkilöstön syvästä rakkaudesta kaikenlaista perinteistä valokuvausta kohtaan. OOMC sijaitsee Kööpenhaminan vanhassa kaupungissa ja palvelee hyvin kansainvälistä asiakaskuntaa - heidän liikkeensä nettisivut ja somekanavatkin ovat vain englanniksi.

One of Many Camerasin alustalle tulemisen myötä Kameratori.fi:lle avataan myös kansainvälinen sisarsivusto - Cameraventures.com, jossa on sama tuotevalikoima kuin Kameratorissa, mutta kansainvälisillä maksutavoilla ja markkinoinnilla. Molempia alustoja hallinnoi jatkossa Toriverkosto Oy, niin että Kameratori Oy voi keskittyä valokuvaajien palvelemiseen ja suomalaisen valokuvauskulttuurin tukemiseen.

Me Toriverkostolla pidämme huolen, että jokaisen uuden kauppiaan kohdalla suomalainen asiakas voi käydä kauppaa ihan samalla tavalla ja yhtä luotettavasti kuin vanhojenkin kauppiaiden kanssa. Postimaksu on Tanskasta hiukan korkeampi(20€) ja posti kuljettaa paketin Suomeen vähän pidemmällä viiveellä. Tuotekohtainen asiakaspalvelu on saatavilla One of Many Camerasilta vain englanniksi.

--

Kameratorin kauppiaiden puolesta haluamme myös toivottaa kaikille hyvää kesää!

Terveisin

Juho Leppänen

Toriverkosto Oy

oomc-juho

Kuvassa One of Many Camerasin Bjarke Ahlstrand ja Toriverkosto Oy:n Juho Leppänen