Kameratori.fi koki täydellisen päivityksen tiistaina 9.9.2014. Suurin muutos uudessa verkkokaupassa tulee olemaan myös muiden ammattimyyjien myynti-ilmoitukset. Kameratori Oy jatkaa toimintaansa entiseen tapaansa Tampereella, mutta avaa verkkokauppansa myös muiden suomalaisten myyjien käyttöön. Toivomme, että tämä ratkaisu tarjoaa asiakkaillemme entistä suuremman tuotevalikoiman yhtenevillä kuntoarvioinneilla, valokuvilla ja toimitusehdoilla. Uusia myyjiä odotetaan kameratori.fi sivustolle loppuvuodesta 2014.

Uusi verkkokauppamme tarjoaa asiakkaille kattavan seurannan tilauksistaan, ja tulevaisuudessa mahdollisuuden tilata hälytyksiä uusista tuotteista valituin kriteerein. Pitkään kaivattu mahdollisuus usean kappaleen ostamisesta kerralla, esimerkiksi adaptereissa, on viimein mahdollista! Sivut on myös optimoitu uudelle vuosikymmenelle mobiilikäytettävyytensä, tietoturvansa ja ilmeensä puolesta.

Toivomme sinulta verkkokauppamme asiakkaana ja aktiivikäyttäjänä palautetta, jos havaitset sivuilla virheitä, bugeja tai muita häiritseviä ominaisuuksia. Otamme mieluusti myös vastaan kehitysehdotuksia, sillä haluamme tehdä kerralla verkkokaupastamme Suomen parhaan!

Pyydämme kärsivällisyyttä mahdollisten käyttökatkosten ja ongelmien vuoksi tulevina päivinä. Vaikka parhaamme olemme testausvaiheessa tehneet, ei se kuitenkaan vastaa todellista käyttöä. Vasta tuhansien asiakkaidemme aktiivinen klikkailu kertoo, toimivatko sivut halutulla tavalla.

Vanhat käyttäjätunnukset eivät valitettavasti sellaisinaan toimi, vaan verkkokauppamme asiakkaat joutuvat tunnukset luomaan uudelleen. Pahoittelemme aiheutunutta ylimääräistä vaivaa.

Teknisissä ongelmatilanteissa ottakaa yhteyttä Jussi Lehmukseen, joka koordinoi ongelmien korjaamista. Palautetta ja kommentteja voi lähettää sähköpostitse jussi@kameratori.fi.

Ystävällisin terveisin

Jussi / Juho / Antti / Tapio / Markus / Kasperi / Joel