Ostoskori 0,00 € (0) 0

MYYTY Tämä Nikon WU-1a Wireless Mobile Adapter on myyty!

Me Kameratorilla uskomme läpinäkyvään hinnoitteluun ja tiedon jakamiseen valokuvausyhteisön kanssa. Jättämällä myytyjen tuotteiden sivut julkisiksi, kuka tahansa voi tarvittaessa löytää eri tuotemallien kuvia ja hintatietoja oman tekemisensä tueksi. Jos sinulla on kameroita ylimääräiseksi asti, voit halutessasi myydä ne meille tarjouspyyntölomakkeella.

Nikon WU-1a Wireless Mobile Adapter

Nikon DX / Lisätarvikkeet

Myyjä: Kameratori Oy, Tampere

Tuotekoodi: 36402

Merkki

Nikon

Malli

WU-1a Wireless Mobile Adapter

Järjestelmä

Nikon DX

Luokka

Lisätarvikkeet

Kuvaus

Langaton mobiiliyhteyssovitin WU-1a on USB-sovitin, jolla voit muodostaa langattoman yhteyden Nikonin tiettyjen digitaalisten järjestelmäkameroiden ja älymobiililaitteen välille. Sovittimen avulla voit siirtää valokuvat suoraan älypuhelimeen tai tablettiin tai kauko-ohjata digitaalista järjestelmäkameraa älylaitteella.

Kuvien siirtäminen sujuu vaivattomasti missä tahansa, sillä sovitinta ei tarvitse yhdistää ulkoiseen Wi-Fi-tukiasemaan, ja se saa virran kamerasta. Nyt voit lähettää valokuvat kätevästi mobiililaitteeseen jakamista varten tai siirtää kuvia mobiililaitteeseen tilan vapauttamiseksi kameran muistikortilta.

Sovittimen avulla voi myös kauko-ohjata digitaalista järjestelmäkameraa. Sovitin on näppärä apuväline omakuvien ottamiseen tai kuvien esikatseluun tabletin suuremmassa näytössä ennen kuvaamista.

Yhteensopiva seuraavien tuotteiden kanssa: Nikon D7100, D5200, D3200, D3300, Df, Nikon Coolpix A, P330, P520, P530, P7800, Nikon 1 S2

Mekaaninen kunto

Kosmeettinen kunto

Lue arvostelukriteerimme

Tätä tuotetta myy


Kyttälänkatu 1, Tampere
Myymälä avoinna Pe 11-17 ja La 10-15
Muina aikoina sopimuksen mukaan
Puh: 010 2311 777

Hinta: 29,00 €

Tuotteella on kahden viikon palautusoikeus.

Pisteitä kuvissa? Anna Kameratorin ammattilaisten puhdistaa kamerasi kenno osoitteessa kennonpuhdistus.fi.