Ostoskori 0,00 € (0) 0

Tarjoamamme palvelut

Ostamme kaikki käytetyt valokuvaustarvikkeesi

Olivat käytetyt tuotteesi omasta harraste- tai ammattikäytöstäsi turhaksi jääneitä kamerarunkoja ja objektiiveja, tai isoisän kaapissa lojuneet filmikamerat, me ostamme ne käteisellä rahalla! Kauttamme voi myös päivittää kalustoa, jolloin voimme vaihdossa tarjota paremman hinnan. Vaikka et tietäisi mitään tuotteidesi arvosta, voit huoletta tuoda tuotteesi arvioitavaksi meille. Annamme tavaroistasi ilmaisen ostotarjouksen ilman minkäänlaisia sitoumuksia.

Tarvittaessa voimme ostaa myös suuria eriä valokuvaustarvikkeita, kuten kuolinpesiä, konkurssipesiä tai suuria kokoelmia.

Arvioimme ostohinnan aina käyvän myyntihinnan perusteella, emme tunnearvon tai alkuperäisen ostohinnan mukaan.

Välityspalvelu

Jos hallussasi on erittäin harvinainen tai arvokas tuote, voit antaa sen myyntivälitykseen Kameratorille. Tällöin pyrimme etsimään tuotteelle mahdollisimman korkean hinnan ulkomaisilta myyntikanavilta ja keräilijöiltä. Hinta asetetaan ensin korkeaksi, ja kiinnostuksen lisääntyessä hintaa pudotetaan hiljalleen alaspäin. Myyjän kanssa sovitaan yhdessä hinnalle alaraja, jonka alle tuotetta ei myydä.

Kameratorin hyvä maine ja ajan kanssa saadut edut esimerkiksi eBay:n välityspalkkiossa tekevät välityspalvelusta edullisen myös myyjälle. Kameratori vastaa tuotteen toimituksesta asiakkaalle ja rahojen toimituksesta myyjälle. Välityspalkkiomme on 25% sisältäen kaikki myyntiin liittyvät kulut.

eBay-tilauspalvelu

Löysitkö eBay:sta jonkin tuotteen, jonka haluaisit ostaa, mutta et tiedä miten?

Voimme ostaa puolestasi tuotteen eBay:sta tai mistä tahansa muusta ulkomaisesta internetkaupasta. Kameratori vastaa yhteydenpidosta myyjän kanssa ja toimittaa haluamasi tuotteen sinulle. Maksat vain onnistuneista kaupoista, sillä Kameratori vastaa tuotteen kunnosta ja laadusta!

Välityspalkkiomme tilaustuotteissa on 25%, kuitenkin vähintään 20€.

Hinta-arvioinnit

Tarvitsetko valokuvauskalustostasi hinta-arvion esimerkiksi vakuutusyhtiöllesi tai kauppakumppanillesi?

Kameratori tekee hinta-arvioita niin pienistä kuin suuristakin tavaraeristä. Hinta-arviomme perustuu omaan myyntihistoriaamme ja kansainvälisten myyntifoorumien hintatasoon. Kameroiden hinnat vaihtelevat vuositasollakin suuresti, joten älä luota vuosia vanhojen kirjojen antamiin hinta-arvioihin tavaroides

Arviointiemme hinnat ovat tapauskohtaisia, joten kysy tarjousta!