Rajaa hakua

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous

Lähetä meille tiedot tuotteista tarjouspyyntölomakkeen avulla. Täytä yhteystietosi ja laitteiden tiedot, niin olemme yhteydessä sähköpostitse. Alustavan tarjouksen laskemista helpottaa, kun kerrot laitteista seuraavat tiedot:

  • Merkki
  • Malli

Klikkaa tästä täyttämään tarjouspyyntölomake!

Mikäli lomakkeen kanssa on ongelmia, voitte olla myös yhteydessä suoraan sähköpostitse: info@kameratori.fi.

Kameratori ostaa käytetyt valokuvaustarvikkeet.

Onko sinulla omasta harraste- tai ammattikäytöstä turhaksi jääneitä kameroita, objektiiveja tai muuta valokuvausvälineistöä? Vai onko isoisän kaapissa lojunut tuhannen filmikameran kokoelma tiellä? Ei hätää – Kameratori Oy ostaa käytetyt kamerat, objektiivit, salamat, jalustat ja kaikki muut valokuvaustarvikkeet rahalla.

Annamme sitoumuksettoman tarjouksen kirjallisesti muutaman arkipäivän sisällä tarjouspyynnön jättämisestä. Tarjouksessa erittelemme erikseen paketille vaihtohinnan ja suoran käteisostohinnan. Jos olet tyytyväinen tarjoukseen, voit toimittaa kamerat meille tarkistettavaksi postitse tai tuoda ne liikkeeseemme Tampereelle tai Helsinkiin.

Laitteet toimitettuasi tavarat tarkistetaan kameramekaanikkojen toimesta muutaman työpäivän sisällä. Helsinkiin toimitetut laitteet kuljetetaan kerran viikossa Tampereen toimipisteeseen tarkistettavaksi. Saat tarkistuksista sähköpostitse raportin, johon lopullinen tarjouksemme pohjautuu. 

Kaikki laitteet testataan erityisesti niille tarkoitetuilla testilaitteilla. Tarkistamme esimerkiksi kameroiden valotuksen, suljinajat ja verhonopeudet sekä muut toiminnot. Optiikassa kiinnitämme erityistä huomiota optiseen kuntoon, tarkennukseen ja mekaanisiin toimintoihin. Tarkennusta koetellaan testiradalla ja kollimaattorilla. 

Käymme laitteet huolellisesti lävitse, jotta voimme maksaa niistä asiakkaillemme parhaan mahdollisen hinnan. Mikäli asiakas ei hyväksy lopullista tarjousta, säilytetään laitteita kaksi kuukautta veloituksetta, jonka aikana laitteet tulee noutaa takaisin tai sopia niiden toimittamisesta takaisin asiakkaalle.

Käytetty kamera, objektiivi tai muu valokuvauslaite löytää kauttamme uuden rakastavan kodin. Myyminen meille on nopeaa ja vaivatonta!