Ostoskori 0,00 € (0) 0

Kameratori Oy ostaa kaikki käytetyt valokuvaustarvikkeesi

Olivat käytetyt tuotteesi omasta harraste- tai ammattikäytöstäsi turhaksi jääneitä kamerarunkoja ja objektiiveja, tai isoisän kaapissa lojuneet filmikamerat, Kameratori Oy ostaa ne käteisellä rahalla! Annamme sitoumuksettoman tarjouksen kirjallisesti muutaman arkipäivän sisällä. Tarjouksessa erittelemme erikseen vaihtohinnan ja suoran käteisostohinnan. Jos mielessäsi on jo jokin vaihtokohde, kannattaa se mainita.

Listaa tuotteen tiedot mahdollisimman tarkasti Kuvaus-kenttään. Esim.

Optiikka: Tuleeko mukana vastavalosuoja, suojapussi tai muita tarvikkeita, onko tarkennuksessa välystä, onko optiikan sisällä pölyä tai kasvustoa, onko takuuta jäljellä yms.

Runko: Tuleeko mukana alkuperäistä pakkausta tai muita tarvikkeita, mikä on digirungon laukaisumäärä, minkä merkkisiä ovat akut, onko takuuta jäljellä yms.

Lisätarvikkeet: Minkä merkkisiä lisätarvikkeet ovat, onko takuuta jäljellä, onko mukana alkuperäisiä ohjekirjoja tai muita tarvikkeita yms.

Jos haluat myydä suuremman erän tuotteita, voit lähettää vapaan listauksen suoraan sähköpostilla osoitteeseen info@kameratori.fi. Ostamme myös suuria kokoelmia, kuolinpesiä ja konkurssipesiä. Pyydä tarjous!
 

Ladataan kuvia...

Tuotteen tiedot

Optinen kunto

Mekaaninen kunto

Kosmeettinen kunto

Lue arvostelukriteerimme


+ Lisää uusi tuote

Syötä tietosi tai kirjaudu sisään

Tiedot