Rajaa hakua

Toimitustavat


Toimitusajat ja hinnasto

KohdeHintaToimitusaika
Suomi
DHL Express & Posti
5 €1 – 2 arkipäivää
EU-maat
DHL Express
10 €1 – 3 arkipäivää
Maailma
DHL Express
20 €3 – 5 arkipäivää

✔️ Kaikki lähetykset ovat vakuutettuja

✔️ Kaikki lähetykset ovat seurantakoodillisia

Käytämme DHL Express -kuljetusta kaikissa kansainvälisissä lähetyksissä ja kotiinkuljetuksissa Suomessa. Toisin sanoen kamerat, objektiivit ja muut kameratarvikkeet toimitetaan suoraan kotiovellesi, eikä sinun tarvitse tuhlata kallista aikaasi postitoimistolla seisoskellen.

Kameratori.fi -verkkokaupan toimituskulut ovat lähtökohtaisesti kiinteät riippumatta tilauksen suuruudesta. Toimituskulut ovat myyjäkohtaiset, eli ostaessasi tuotteita yhtä aikaa usealta myyjältä, tulevat postikulut aina kutakin myyjää kohden. Postiennakkolisämme on 5 €.

Täytä vain toimitustietosi niin kuin aina ennenkin ja me pidämme huolen siitä, että pakettisi toimitetaan suoraan sinun kotiovellesi DHL:n toimesta tai valitsemaasi postitoimipaikkaan / automaattiin.

COVID-rajoitusten ja talvisten sääolosuhteiden vuoksi toimitusaikamme saattavat venyä normaalista.

Toivomme selkeyttä ja mielenrauhaa vallitsevan maailmantilanteen keskelle. Olemme sitoutuneet antamaan asiakkaallemme turvallisen ja miellyttävän ostokokemuksen – aina ammattilaistemme käsistä siihen asti, kun paketti on sinulla, sekä aina siitä eteenpäin. Iloista shoppailua!


Asiakaspalautteita