Ostoskori 0,00 € (0) 0

Arvon Kameratorin asiakas,

Tästä hetkestä alkaen Kameratori.fi verkkokauppa on avattu myös ulkopuolisille ammattimyyjille. Ensimmäisenä uutena myyjänä Kameratori.fi verkkokauppaan liittyy turkulainen Jas Tekniikka Oy. Heidän uudet myyntituotteensa löydät JAS Kamerakauppa -nimen alta.

Kameratori.fi pyrkii tulevaisuudessa tarjoamaan entistä kattavamman tarjonnan kaikille valokuvausta harrastaville. Laatukriteereistä, valokuvista tai kuntoarvioinneista emme tingi, vaan kaikki uudet myyjät ovat velvoitettuja tekemään tuoteilmoitukset samoilla kriteereillä, kuin Kameratorilla on tähänkin asti tehty. Toivomme saavamme mukaan kevään kuluessa lisää suomalaisia käytettyjen kameroiden ammattilaisia, joiden jo olemassa oleva myyntivalikoima avautuu kameratori.fi verkkokaupan kautta uusille asiakkaille.

"Vanhan Kameratorin", eli Tampereen pojat, löydät jatkossa nimellä "Kameratori Oy". Tampereen myymälämme jatkaa entiseen tapaan ja kameratori.fi verkkokauppa tulee olemaan entistä selvemmin päämyyntikanavamme Suomeen ja maailmalle.

Tilausta tehdessäsi ole siis jatkossa tarkkana, sillä myyjiä voi olla useita. Jos haluat tarkastella vain tietyn myyjän tuotteita, onnistuu rajaus helposti Myyjä-alasvetovalikosta tuoteselauksessa. Voit tehdä tilauksen usealta myyjältä samaan aikaan, mutta tällöin maksat kullekin myyjälle omat postikulut. Jokainen myyjä on vastuussa myymistään tuotteista, eli ongelmatilanteen kohdatessa ole suoraan yhteydessä tuotteen myyjään. Huomioithan myös muuttuneet toimitusehdot!

Jos uudistus aiheuttaa kysymyksiä tai kohtaat ongelmatilanteita, ota yhteys jussi@kameratori.fi. Myös palautetta ja kehitysideoita otetaan mielellään vastaan!

"Pakko Suomessa on valokuvausala n ammattilaisten tehdä yhteistyötä ja tukea toisiaan. Eihän tässä muuten ole mitään järkeä."
-Erkki Virkelä, Jas Tekniikka Oy.

Uusi vuosi ja uudet kujeet Kameratorilla ovat valmiita alkamaan!

Terveisin

Kameratori Oy, Tampere

Jussi - Juho - Antti - Tapio -