Rajaa hakua

KAMERA UUTISET 2/2020

 

KAMERAUUTISET

Kameratori Oy ei osallistu tänä vuonna Kuva & ÄÄNI -messuille. Tiedostamme asiakkaidemme pettymyksen, kun vuosittainen pyhiinvaellus Kameratorin Outlet-osastolle ei olekaan enää mahdollista. Tämän vuoksi Kameratori-Outlet löytyy tästä alkaen sekä Helsingin että Tampereen myymälöidemme yhteydestä. Outletit palvelevat:

Tampere: Ke-Pe klo 11-17 & La klo 10-15

Helsinki: Ke-Pe klo 12-18

Laareissa tuttua roinaa: Kamerarunkoja varaosiksi, heikossa kunnossa olevia optiikoita, omituisia keräilyvempeleitä, filttereitä, ohjekirjoja, laukkuja… Eikun tonkimaan!

 

—–

 

Kameratori Oy etsii kesäksi 13 uutta työntekijää. Ehdoton tavoitteemme on saada heidän joukostaan muutama myös jäämään taloon. Tarjolla on lyheympiä kesätyöpestejä, etänä tehtäviä sisällöntuotantoja, koodausta, mekaanikon oppipojan paikka, labristi tai juuri sinua varten räätälöity työnkuva vahvuuksiesi mukaan. Lue lisää ja laita hakemus vetämään: https://kameratori.fi/rekry2020/

 

——-

Santa Rae -filmin uusi erä on saapunut, nyt myös 120-koossa! Filmiä ennakkovaranneisiin otetaan ensiksi yhteyttä ja heillä on etuosto-oikeus tähän rajoitettuun erään. Jos tavaraa jää yli, tulee loppuerä myös tänne verkkokauppaan vapaasti ostettavaksi. Olemme tämän viikon aikana tarkemmin yhteydessä ennakkovaraajiin. Jos et ole tähän Suomen ensimmäiseen filmibrändiin vielä tutustunut, niin nyt on aika: https://santa1000.com/

Yleinen

2 thoughts on “KAMERA UUTISET 2/2020

 1. On kyllä iso pettymys, että ette osallistu messuille. Ymmärrän kyllä, että se ei kustannusten takia ole kannattavaa. Harmittavan myöhään ilmoitatte tästä, että ette tule Kuva ja Ääni messuille. Liput on messuille jo ostettu. Mitä hittoa noilla lipuilla nyt tekee? Ihan puuhastelumessuthan nuo on ilman teitä.

  Tuntuu kyllä siltä, että tässä on kameraharrastajalta riistetty joulun lisäksi pääsiäinen, vappu, jääkiekon MM-kullan torijuhlat, juhannus, lehtien syysharavointi, naapurin Sepon nimipäivät ja uusi vuosi.

  Toivottavasti lisäätte outlet kaman määrää Helsingin pisteellä. Nyt siellä pyörii enää pilipalimerkkiset ja oikeasti surkeakuntoiset objektiivit, joita ei viitsi edes harrastusmielessä yrittää korjata. Kamerat ovat siellä muutenkin olleet vähintäänkin epäilyttäviä. Tampereelle asti ei viitsi lähteä halvan outlet-roinan takia, netistä teiltä löytyy kyllä kaikki oikeasti tarpeellinen tarjolla oleva. Helsingin toimipisteen tilan pienuuden takia ei myöskään varmaan haittaisi, jos hommaisitte sinne jämäkät teräshyllyt mihin noita penkomislaareja voisi laittaa. Nyt siellä näyttää koko ajan siltä, kuin siellä olisi järjestetty partiolaisten kesäleiri.

  Toivottavasti palaatte messuille ensi vuonna!

  1. Hei!

   Koitetaan kehittää Helsingistä entistä parempi jatkuvasti, panostaen se mitä pystytään myös outlettiin. Messuille tuskin enään mennään, Pasilan neliöiden kulurakenne kun on suunnilleen sama yhdelle viikonlopulle kun Helsingissä on monessa paikassa koko vuodelle.

   – Kameratorin väki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *